• +31 (0)343 565 151
  • verkoop@tapkoel.nl
Tapautomatisering

TAPWAND SYSTEEM

Uw gasten kunnen zelf per kraan de gewenste hoeveelheid tappen nadat ze zich met hun betaalkaart bij het tappunt aanmelden. Deze betaalkaart kan bij de bar opgewaardeerd worden. 

De opwaardeer transacties en verbruiken worden per tappunt bijgehouden voor uw administratie in het systeem. Per dag of dagdeel kunnen deze gegevens voor u overzichtelijk in een rapportage worden weergegeven.

• betalen met beveiligde RFID kaarten

• bedrukt met uw huisstijl en logo

• koppeling met kassasystemen

• verkooprapportage’s

• producten zijn eenvoudig te  wijzigen

• het aantal tappunten is onbeperkt        uitbreidbaar

• voor o.a. wijn, fust- en tankbier

• verstrekt informatie over alle bieren

• geeft mogelijkheid tot proeven en           vergelijken

• voor 1 kraan of 2 kranen per display" Systemen waarmee gasten zelf kunnen tappen aan tafel of uit de wand. "

FUST-LEEG DETECTIE & AUTOMATISCHE FOB (fust afsluit systeem)

Het systeem sluit het tappunt direct af als het fust leeg is. Na aansluiten van het nieuwe fust kan dan zonder schuimvorming direct doorgetapt worden.

FUST OVER-DATUM INDICATIE

Niet elk op een tap aangesloten product zal even vaak getapt worden. Per fust is een duidelijk overzicht voor u te zien hoeveel dagen de fusten aangesloten zijn.

Door dit inzicht kunt u het minder getapte product meer onder de aandacht brengen.

REINIGING

Zonder extra handelingen kan de zelftap op dezelfde wijze als anders de tapinstallatie hygiënisch schoonmaken. Voor u is het mogelijk een overzichtelijke rapportage te krijgen met de geschiedenis van de uitgevoerde reinigingen.

RAPPORTAGE

Rapportage is mogelijk per dag of dagdeel van verbruiken per tappunt, stortingen van tegoeden op de betaalkaart, voorraad van de fusten (of tanks). Hierdoor heeft u een exact, duidelijk en overzichtelijk management informatiesysteem waarbij u inzicht heeft in de geld- en volumestroom van de desbetreffende zelftapsystemen. 


Tafeltapsysteem

Bij de taptafel kunnen uw gasten zelf tappen.

Bij het taptafelsysteem kunnen uw gasten ook zelf tappen maar dan met een eigen kraan aan tafel.  Hier kan het tegoed op een betaalkaart worden gezet. Ook bestaat de mogelijkheid de kranen vanuit een bedieningsterminal achter de bar voor een zelf te kiezen aantal liters vrij te geven óf de kranen te openen.

Achteraf kunnen de geregistreerde liters bij u aan de kassa afgerekend worden. Zowel het verbruik als het tegoed worden op het klantendisplay (diverse afmetingen en uitvoeringen) getoond.

Vraag een offerte aan

REGISTRATIE VAN OVERIGE TAPPUNTEN IN HET BEDRIJF

Als u op uw overige tappunten de verbruiken wenst te registreren als controle óf hulpmiddel voor uw medewerkers, kunnen deze gemeten en doorgegeven worden aan het tapwand- of taptafelsyteem. Deze worden eveneens in de management rapportages getoond. Verder is het zelfs mogelijk om niet alleen het verbruik te registreren maar ook de dosering te reguleren van alle getapte glazen sterke drank, bier en frisdrank! Koffiemachines kunnen via een interface op het systeem aangesloten worden.

Volledig beheer en geregistreerd inzicht in de uitgifte van uw dranken!

Interesse? Vraag naar de mogelijkheden aan een van onze verkopers.